Cart:

0 item(s) - 0,00 €
Košarica je prazna.

Dostavo izdelkov vrši dotavna služba GLS, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo. Dostava poteka po Sloveniji in tujini. V kolikor bi želeli dostavo izven Slovenije, se o tem predhodno pozanimajte na e-naslovu.

Paket bo dostavljen na naslov, ki ste ga navedli ob registraciji oz. pri nakupnem postopku. Priporočamo, da navedet naslov, na katerem se nahajate v dopoldanskem času. Prav tako priporočamo, da navedete mobilno številko, na kateri ste dosegljivi v dopoldanskem času, saj vas bo le tako dostavljalec lahko poklical in se dogovoril z vami o drugem ali kasnejšem načinu dostave, v kolikor bi bilo to potrebno.

Blago, naročeno v spletni trgovini, gre na pot v najkrajšem možnem času. Če je artikel na zalogi, običajno še isti dan. V primeru, da ste morda naročili izdelek, ki ga zaradi nepredvidljivih razlogov ne moremo odpremiti v obljubljenemu roku, vas bomo o novem dobavnem roku obestili preko posredovanih kontaktnih podatkov, torej bodisi preko e-pošte ali preko telefona.

[profiler]
Memory usage: real: 10485760, emalloc: 10025768
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem