Cart:

0 item(s) - 0,00 €
Košarica je prazna.

Pogoji poslovanja

 

Plačilne metode oz. ponudba

 

Ponudba - Če ste se odločili za ponudbo, vam bomo med delovnim časom poslali ponudbo z artikli, ki ste jih izbrali v spletni trgovini.

 

Plačilo po predračunu - Če ste se odločili za plačilo po predračunu, bomo na elektronski naslov prejemnika računa poslali predračun z vsemi podatki. Po prejemu sredstev na naš poslovni račun bo blago odposlano na naslov za dostavo.

 

Plačilo po povzetju – Plačilo po povzetju je primerno, če želite plačilo ob prevzemu naročenega blaga.

 

Do popolnega plačila izdelkov iz posameznega naročila ostanejo naročeni izdelki v lasti SMJ tehnike  d.o.o., čeprav so že bili dostavljeni kupcu. V primeru neplačila oz. nepopolnega plačila ima podjetje pravico, da od kupca zahteva vračilo izdelka v brezhibnem stanju.

 

Ponudnik izda račun, ki je ob garancijskem listu veljaven dokaz za reklamacijo oz. servisni poseg.

 

 

 

Cene v spletni trgovini

 

Vse cene so v EUR in vključujejo DDV. Pridržujemo si pravico do sprememb cen, če ni drugače navedeno (primer akcij in posebnih popustov). Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo vnaprej določene veljavnosti. Cene veljajo v primeru plačila z zgoraj navedenimi načini plačila in po zgoraj navedenimi pogoji. Navedene cene veljajo le za nakupe v spletni trgovini www.vtehnika.si

 

Kljub izjemnim naporom, da bi zagotovili najbolj ažurne in točne podatke, se lahko zgodi, da je podatek o ceni napačen. V tem primeru ali v primeru, da se cena izdelka spremeni med obdelavo naročila, bo ponudnik kupcu omogočil odstop od nakupa, hkrati pa bo kupcu ponudil rešitev, ki bo v obojestransko zadovoljstvo.

 

Veljavnost akcijske ponudbe

 

Roki veljavnosti akcije, ki se med sabo lahko razlikujejo, so navedeni oz. veljajo do razprodaje akcijskih zalog.

 

Pravica do odstopa od nakupa, vračilo blaga

 

Potrošnik ima pravico, da v 14 dneh od dobave blaga podjetju pisno sporoči odstop od pogodbe, in sicer na kontaktni e-naslov info@vtehnika.si Potrošnik mora nato blago vrniti podjetju v 14 dneh po pisnem sporočilu, pri čemer sam krije neposredne stroške vračila. Izdelki morajo biti nerabljeni, nepoškodovani in v originalni embalaži. Priložena mora biti kopija računa. Stroške vračila blaga krije kupec. Ponudnik vrne celotno kupnino (kupnina s stroški dostave) v najkrajšem možnem času, najkasneje pa v roku 30 dni od prejetja sporočila o odstopu od pogodbe.

 

 

 

Kupec mora blago vrniti na naslov:

 

SMJ TEHNIKA d.o.o.

 

Ljubljanska cesta 33b

 

1241 Kamnik

 

 

 

Garancija

 

Vsi izdelki v Spletni trgovini VTEHNIKA.SI imajo garancijo uvoznika oziroma proizvajalca ter zagotovljeno servisiranje in zagotovljene rezervne dele na sedežu podjetja. Za uveljavljanje garancije in servisno vzdrževanje se lahko obrnete na naš servis. Pri uveljavljanju garancije veljajo garancijski pogoji, ki so za vsak izdelek različni. Garancija praviloma ne velja za: potrošni material, kot so šobe, vodila, tekočine itd. Garancija se uveljavlja s kopijo računa. Vse tovarniške okvare in pomanjkljivosti, ki bi nastale v garancijskem roku, bomo na servisu odpravili brezplačno. Servis za izdelke izven garancije je zagotovljen za obdobje 5 let, če z zakonom ni drugače določeno.

 

Garancija preneha veljati v naslednjih primerih:

 

  • neupoštevanje navodil za uporabo,

  • popravilo, ki ga je opravila nepooblaščena oseba,

  • vgraditev neoriginalnih sestavnih delov izdelka,

  • malomarno ravnanje z izdelkom,

  • poškodbe, nastale zaradi mehanskih udarcev po krivdi kupca oziroma tretje osebe.

 

Dobavni rok

 

Spletna trgovina www.vtehnika.si želi čim bolj ustreči željam vseh kupcev, zato vam kupljeno blago v vrednosti nad 200 € pošljemo brezplačno na vaš naslov. Če je izdelek na zalogi, je dobavni rok največ dva delovna dneva od prejetja elektronskega obvestila na vaš e-poštni naslov, da je vaše naročilo odposlano, v nasprotnem primeru pa ustrezno dlje.

 

 

 

Dostavo tehničnih plinov izvajamo v lasti režiji na področju Ljubljane in bližnje okolice.

 

Pravica do zasebnosti

 

Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. list RS št. 86/2004) in Zakonom o zavarovalništvu. Vsi podatki, pridobljeni prek spletne strani Spletne trgovine, bodo uporabljeni izključno za pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov in druge potrebne komunikacije.

 

 

 

Odveza odgovornosti

 

Cena, zaloga ter podatki o artiklu

 

Ponudnik se po svojih najboljših močeh trudi zagotoviti skladnost in ažurnost podatkov, objavljenih na njegovih spletnih straneh. Kljub temu pa se lahko značilnosti izdelkov, njihova zaloga in cena spremenijo tako hitro, da ponudnik ne uspe pravočasno popraviti podatkov na spletnih straneh. V takšnem primeru bo ponudnik kupca obvestil o spremembah in mu omogočil preklic naročila ali zamenjavo naročenega artikla. Vse fotografije izdelkov so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka.

 

 

 

Pritožbe in spori

 

Ponudnik spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Pritožbe in reklamacije lahko uporabniki pošljejo po elektronski pošti info@vtehnika.si ali po klasični pošti na naslov:

 

 

 

SMJ TEHNIKA d.o.o.

 

Ljubljanska cesta 33b

 

1241 Kamnik

 

Ponudnik mora v petih delovnih dneh potrditi, da je pritožbo prejel, sporočiti uporabniku oz. kupcu, kako dolgo jo bo obravnaval, in ga ves čas obveščati o poteku postopka. Ponudnik si bo po najboljših močeh prizadeval za sporazumno rešitev morebitnih sporov.

 

[profiler]
Memory usage: real: 10485760, emalloc: 10066424
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem