Cart:

0 item(s) - 0,00 €
Košarica je prazna.

Varovanje osebnih podatkov

 

Osebni podatki

 

Obvezujemo se, da bodo osebni podatki, pridobljeni preko spletnega mesta, v celoti ostali shranjeni, varovani in obdelovani s strani podjetja SMJ TEHNIKA d.o.o.. Z vsemi pridobljenimi osebnimi podatki bo upravljavec spletnega mesta ravnal v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in v skladu z evropsko zakonodajo (direktive EU 95/46/EC, 2002/58/EC in sporazumi ETS 108, ETS 181, ETS 185, ETS 189).

 

Vaši podatki so ustrezno zaščiteni pred izgubo, uničenjem, ponarejanjem, manipuliranjem in neavtoriziranim dostopom ali neavtoriziranim odkritjem s strani tretjih oseb.

 

 Odjava od e-novic

 

Uporabniki, ki se želijo odjaviti od prejemanja e-novic, lahko to storijo tukaj.

 

 Pravica do obveščenosti

 

 Če imate kakršna koli vprašanja v zvezi z našo politiko varovanja osebnih podatkov ali načinom obravnave vaših osebnih podatkov, se lahko brez zadržkov obrnete na našega predstavnika varovanja zasebnosti osebnih podatkov, pridobljenih preko spletnega centra:

 

 

 

SMJ TEHNIKA d.o.o.

 

Ljubljanska cesta 33b

 

1240 Kamnik

 

T: (01) 8313 235

 

E: Info@vtehnika.si

 

 

 

Na podlagi vaše zahteve vas bomo nemudoma obvestili - pisno in v skladu z ustreznimi predpisi - kateri osebni podatki so bili zbrani med obiskom spletnih mest podjetja SMJ TEHNIKA d.o.o.

 

Namen uporabe

 

Osebni podatki, ki so pridobljeni preko spletne strani www.vtehnika.si za namen izvedbe spletnega nakupa, se uporabljajo izključno za potrebe izvedbe in dostave naročila.

 

S soglasjem k hrambi, obdelavi in posredovanju osebnih podatkov s sodelovanjem v nagradnih igrah ali naročilu na e-novice uporabnik dovoljuje podjetju SMJ TEHNIKA d.o.o. obdelovanje in hranjenje posredovanih osebnih podatkov, skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S podanim soglasjem uporabnik dovoljuje podjetju SMJ TEHNIKA d.o.o., da kot upravljavec zbirke osebnih podatkov obdeluje zbrane osebne podatke za namene vzorčenja, anketiranja in statistične obdelave podatkov, za ugotavljanje uporabe storitev, prilagajanje ponudbe in segmentacije, za raziskave trga, obveščanja o ponudbi, novostih in ugodnostih, za pošiljanje e-novic in drugega oglasnega gradiva, obveščanja uporabnikov o storitvah spletnega centra www.vtehnika.si in podjetja SMJ TEHNIKA d.o.o. ter povezanih oseb in za druge oblike uporabe posredovanih podatkov, v katere uporabnik spletne strani posebej privoli. Zbrani podatki ne bodo posredovani tretjim osebam.

 

Navedene podatke lahko podjetje SMJ TEHNIKA d.o.o. obdeluje za lastne potrebe do preklica privolitve z zahtevo za odstranitev osebnih podatkov iz baze, sicer pa le toliko časa, kolikor je nujno potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili podatki zbrani, tj. 10 let za registrirane uporabnike spletnega centra vtehnika.si, 3 mesece za udeležence nagradnih iger, 10 let za zmagovalce nagradnih iger ter do odjave naročnika na e-novice, oziroma dokler upravljavec ne preneha s svojo dejavnostjo na trgu. V času upravljanja osebnih podatkov ima posameznik na zahtevo možnost vpogleda in ažuriranja podatkov v bazi podatkov.

 

[profiler]
Memory usage: real: 10485760, emalloc: 10043640
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem